Европската ракометна федерација направи видео од македонските фанови во Загреб...

Македонската "Фаланга", која по домашните навивачи можеби е најгласна и најбројна на континенталниот собир, во досегашните натпревари ги воодушеви сите. Воодушевени биле и од медиа тимот на EHF, кој решиле да направат видео со наслов "Македонците навиваат за нивниот тим". Погледнете...