Кејт Аптон за Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

25-годишната Кејт Аптон позираше пред објективот на фотографот Ју Цаи, на песочните плажи во Аруба. За потребите на оваа фотосесија, таа ги носела моделите на Toxic Sadie Swimwear, а фотографиите изгледаат одлично. Погледнете!