Пеколниот пожар од Лондон кој денес ја проголта Grenfell кулата низ фотографии

Grenfell Tower во Лондон, кулата се зафатила во пламени јазици за кои се верува дека биле предизвикани од страна на расипан фрижидер кој експлодирал, земајќи им ги животите на најмалку 6 лица на најужасен можен начин - во сон, во својот дом, запалени живи.