Како изгледа Германија од птичја перспектива?

Алан Тејлор, уредник на веб-страницата “The Atlantic” направил една виртуелна тура низ Германија преку “Google Earth” и ги споделил своите фотографии од пејсажите на oваа земја. Погледнете ја галеријата.