Овој уметник го претвора старото, рѓосано железо во деликатни "растенија и дрвца" - резултатот е неверојатен

Дан Равлинг е самоук уметник од Глостершир, Велика Британија, кој работи со "рециклирани алатки, несакани платна, уморни скејт-бордови, впрочем сѐ што ќе најде.." и ги претвора во прекрасни скулптури кои се спојуваат со природата.