Младоженецот дивјачки ја удрил невестата затоа што изгубил на традиционалната свадбена игра

Ова е ужасен момент кога младоженецот насилно ја удрил со тупаници својата нова сопруга на нивната венчавка откако невестата ја добила играта за време на наздравувањето во Узбекистан.