Сакате персонализиран маркетинг план?

Контактирајте нè


Полињата означени со (*) се задолжителни!

Преземете го нашиот маркетинг план - линк
  • - ТОЧКА ФУНКЦИОНИРА ОД 2005-та ГОДИНА ( 15 ГОДИНИ)
  • - СЕКОЈДНЕВНО СЕ ОБЈАВУВААТ НАД 120 НОВИ СОДРЖИНИ
  • - МЕСЕЧНО ТОЧКА БЕЛЕЖИ ПОСЕТА ОД ПОВЕЌЕ ОД 2.500.000 ПОСЕТИТЕЛИ ИЛИ НАД 700.000 УНИКАТНИ
  • - ПОСЕТИТЕЛИ
  • - МЕСЕЧНО ТОЧКА БЕЛЕЖИ НАД 13 МИЛИОНИ ПРЕЛИСТАНИ СТРАНИЦИ

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА ЗА МАРКЕТИНГ


КОЛКУ ВРЕМЕ ТРАЕ ОБЈАВА НА ЕДЕН ПР ТЕКСТ?

Објавата на ПР текстот нема рок на траење, доколку клиентот не го побара тоа. ПР текстот останува објавен во категоријата на неограничено време, додека пак неговата видливост на почетната страница на Точка варира во зависност од потребата на клиентот и фреквенцијата на вестите.

ШТО СЕ БАНЕР ИМПРЕСИИ И КОЛКУ ИМПРЕСИИ СЕ ДОВОЛНО ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА?

Една банер импресија = едно појавување на банерот кај еден читател. Секој клиент има различна потреба и цел за да го промовира својот бренд, па така, и бројот на импресии на банер за постигнување на одредена маркетинг цел е индивидуален за секој огласувач.

КАДЕ ЌЕ БИДЕ ПОСТАВЕН МОЈОТ БАНЕР?

Банерите се поставуваат така да се појавуваат во сите категории и нивната видливост да биде што повеќе распространета за подобар ефект на истите.

КОЛКАВ БУЏЕТ ТРЕБА ДА ВЛОЖАМ ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ МОЈАТА РЕКЛАМА?

Маркетинг тимот на Точка работи на маркетинг стратегии за да го понуди најдобриот маркетинг план на клиентот. Буџетот на една кампања се одредува според индивидуалните потреби за промоција на брендот и барањата на клиентот. Тимот на Точка секогаш се стреми кон создавање на најоптимален маркетинг план за своите клиенти, од кој нивниот бренд ќе постигне најголем успех. Задоволниот клиент е нашиот успех.

  • - ТОЧКА НУДИ ДЕТАЛНА СТАТИСТИКА ЗА РЕАЛИЗИРАНИТЕ МАРКЕТИНГ КАМПАЊИ
  • - РЕФЕРЕНТНА ЛИСТА НА ОСГЛАСУВАЧИ СЕ НАЈУСПЕШНИТЕ КОМПАНИИ ВО ЗЕМЈАТА
  • - ЧИСТ И ПРЕГЛЕДЕН ДИЗАЈН СО 13 ГЛАВНИ КАТЕГОРИИ НА ВЕСТИ
  • - FACEBOOK СТРАНИЦА СО ПОВЕЌЕ ОД 170.000 СЛЕДБЕНИЦИ