Тренирајте и вие како најдобрите: Како изгледа еден тренинг на Серена Вилијамс и Усеин Болт

Усеин и Серена се најдобри во тоа што го прават. Како што знаете, Болт е еден од најдобрите спринтери во историјата, а Серена нема конкуренција во светот на женскиот тенис. На приложеното видео можете да видите како тие се подготвуваат за да го прават тоа што го прават најдобро.