Фотограф користи дронови со цел да создаде планински ореоли, а резултатот е неверојатен

Музичарот и фотограф Рубен Ву од Ливерпул е познат по своите пионерски методи каде што користи дронови со светла за да создаде пејсажи. Овие фотографии се дел од проектот наречен “Lux Noctis”, на којшто работи од 2016 година.