Конечно објавени победниците од Red Bull конкурсот во фотографија "Illume"

Натпреварот ги покани фотографите ширум светот да испратат свои фотографии од акција и авантура во една од 10-те категории. Само во една категорија дигитална пост-продукција и манипулација била дозволена. Еве ги победничките фотографии...