Погледнете го најскапото паркирање на светот: Го смести болидот на 57-ми кат

И додека многу луѓе во светот гладуваат, а на други им се тресе под нозете поради огромната инфлација, младиот богаташ не знае што да прави со парите. Адриан Порторели е млад австралиски бизнисмен кој со својот последен потег предизвикал бес во јавноста поради неразумното трошење пари. Откако својата колекција ја збогатил со три милиони вреден тркачки болид од „McLaren“, одлучил да го паркира во дневната соба на својот 39 милиони долари вреден дом.