Урнебесно видео: Турист раскажува колку е убаво во Барселона додека зад него маж краде нечиј ранец

Крадец е снимен како краде на плажа во Барселона, додека еден турист дава изјава за една шпанска телевизија во која зборува за одличната храна и убавото време.