Најбрзото електрично „Ferrari“ чини 94.000 евра, а максималната брзина...

Многу е стабилен и има особини на вистински спортски автомобил. Возилото го придвижува електромотор со јачина од 16 KS и максимална брзина од 80 км/ч.