Опасна машина: Корејците на чекор до невидлив млазњак...

Јужнокорејскиот „KAI KF-21 Boramae“ подготвен е за првиот, пробен, лет, што претставува значаен чекор во разојот на домашните борбени авиони со „stealth“ карактеристики. Погледнете го видеото!