„Passat“ заминува во историјата? „Volkswagen“ го претстави електричниот „ID.Aero“

„Volkswagen“ го претстави концептот на лимузината „ID. Aero“ кој е базиран на „MEB“ архитектурата за електрични возила. Погледнете го видеото!