Муцунски во Карпул Караоке кај Стефан Лазаров: „Алабаковски го изрази револтот на сите граѓани за тоа што Бугарите го прават кон нас“

„Ламбе Алабаковски го изрази револтот на сите граѓани за тоа што Бугарија го прави кон нас“, велиТимчо Муцунски во Карпул Караоке кај Стефан Лазаров. Целото интервју погледнете го во видеото.