Ибрахимовиќ ги тестираше Халанд и Њуњез, кој е подобар?

Додека ги чекаме на дело, дечките од „Фор-фор-тунс“ составија едно видео, анимиран цртан филм во нивен стил во кој Златан Ибрахимовиќ го тестира квалитетите на Ерлинг и Дарвин.