НБА атракција за најавните шпици: Вигинс брутално го постеризираше Дончиќ

Вигинс брутално го постеризираше Лука Дончиќ со монструозно забивање, а иако првично судиите досудија прекршок и ги шокираа играчите на Голден Стејт, на крајот оној што беше разочаран беше Словенецот.