Фудбалски хит од Мексико: Повредените играчи изнесени од теренот со замислен „вселенски брод“

Фудбаласкиот натпревар од првата фудбалска лига во Мексико меѓу Тихуана и Тигрес заврши со 0:0, но цела јавноста од овој регион зборува за генијалната и необична идеја на домашниот тим кога е во прашање носилката за повредени фудбалери.