Како се користи и зошто за неа цел свет зборува? Запознајте ја „Instagram Reels“!

Инстаграм ја лансираше опцијата Reels, во обид да ѝ конкурира на апликацијата ТикТок која руши рекорди. За што служи оваа опција погледнете во видеото!