Точка ТВ: Бизарни љубовни врски кои ќе ве шокираат (Втор дел)

Можете ли да поверувате дека еден маж ја се развел од својата сопруга затоа што се заљубил во копир апарат? Да, тоа е точно, следната листа која ви ја подготвивме целосно ќе ве шокира.