“Јас сум независно куче на кое не му треба сопственик”

Епл е силна и независна дама на која не ѝ треба никој да ја шета. Таа шета сама и изгледа како вистинска “фраерка”, а дури и ја разбира кога нејзината сопственичка ѝ вели да оди покрај патот - погледнете.