Ретро! "Ford" го оживеа славниот теренец "Bronco"

"Bronco" е едно од најславните имиња од историјата на американскат авто-индустрија, а најпрепознатлива е неговата прва генерација која се произведувала во 60-тите и 70-тите години. Сега, на тој дизајн, се надоврзува новиот модел. Погледнете...