7 најлоши одбрани на титула во историјата на фудбалот

Од шампионот во Серија А, Наполи, оваа сезона до победникот од Првата дивизија, Лидс Јунајтед во воведната сезона 1992-1993 во Премиер лигата, HITC Sevens ги разгледува некои од најлошите одбрани на титула во историјата на фудбалот.