Земјата во која можете да заработите 950 евра доколку се извините за неверство

Роберт Дашечин, патописец од Бања Лука, кој неуморно го истражува светот, пишува и објавува книги, а неговите доживувања на „YouTube“ редовно ги следат речиси 150 илјади луѓе, неодамна ја посетил Јапонија, од која носи интересна приказна за тоа како е сосема нормално во земјата на изгрејсонцето да се вработуваат луѓе од различни причини.