„Да удриш некого, ќе добиеш поголема казна од ова, а тука син ми е убиен“: Вкупно 8 години затвор за грабнувачите на Самоил, неговиот татко ќе ја обжали пресудата

Семејството на исчезнатиот Самоил Костадиновски, кој е внук на Љубе Бошкоски, не е задоволно од пресудата на судот против двајцата обвинети за грабнувањето на младиот скопјанец и ќе се жали на повисок суд.