Само најбрзото куче на светот може да го победи Болт на сто метри

Многумина низ годиниве се обидуваа да го срушат светскиот рекорд на Јамајканецот Болт на 100 метри (9,58 секунди), но тоа не им појде од рака и на големите ѕвезди како Ноа Лајлс, Тајсон Геј и Јохан Блејк.