Ликови кои не се омилени: Топ 10 фудбалски предавници

Одредени фудбалски ликови не се омилени кај одредени клубови, а причината за тоа е нивниот статус, поточно нивното патување во минатото и времето минато кај лутиот ривал. Низ историјата имало, а и сигурно понатаму ќе има играчи кои го носеле или ќе го носат дресот на два големи ривали како на пример Барселона и Реал Мадрид. Во продолжение погледнете интересно видео со тема „Топ 10 фудбалски предавници“.