Тапанарот со својата "соло изведба" на Македонска свадба ја засени и невестата

Тапанарот "им ја украде" славата на младоженците на нивната свадба "влегувајќи во филм" понесен од добрата атмосфера, па анјверојатно и алкохолот, покажувајќи ги своите вештини - поголеми од обично пеење и свирење.