Галерија: Audi A7 Sportback

Audi објави нови фотографии од моделот A7 во пресрет на почетокот на продажбата на овој автомобил во Европа. Новиот Audi A7 има помодерен надворешен изглед од својот претходник, а силуетата на автомобилот е слична како и на првата генерација. Голем новитет на задниот дел се стоп светлата во облик на LED лента која се простира низ целата ширина на возилото. Цената на новиот модел во Германија ќе се движи од 67.800 евра.