Фотографиите ментално ќе ве телепортираат во 60-тите години на "Хипи" револуцијата која со своето "љубовно" движење засекогаш го промени светот

Во текот на 1960-тите, "хипиците" воведоа контра-движење за мир, слобода на љубовта и "добар провод" со што засекогаш го променија светот. И додека многумина од нас не можат да поверуваат колку всушност откачени биле Хипиците, нашите баби и дедовци најверојатно биле мал дел од таа неверојатна револуција на љубовта.