Човештвото никогаш нема да заборави што си нанесе самото на себе: Галерија од Американските нацисти во 1930-тите години

Годините пред избувнувањето на Втората светска војна, луѓето со германско потекло но живот во странство беа охрабрени да формираат грпи "Германски Доблести" (колку и да звучи иронично ова денес) низ целиот свет и да лобираат за причините корисни за целите на Нацистичката партија на Хитлер. Не дозволувајте никогаш повеќе мозокот да ви биде испран да нанесувате насилство!