Нокаут на фудбалски натпревар каков што нема да се види ниту на УФЦ

Крвнички нокаут се случи за време на куп-натпреварот во Уругвај меѓу Ла Лус и Данубио, за среќа удрениот фудбалер не претрпе потешка повреда.