Владо Јаневски: Две години бев затворен дома, и емотивно ме здоболе кога ме плукаа

Владо Јаневски вели дека најтешкиот дел од кариерата му бил кога во 1998 година се вратил од Бирмингем во Англија, од „Евровизија“.