Неколку стотини полицајци ја бараат исчезнатата Вања: Проверени подруми, речното корито на Вардар, околните цркви и манастири

За пронаоѓање на исчезнатото 14-годишно девојче досега се пребарани речното корито на Вардар, сите подрумски простории, не само во околината туку и пошироко, добиени се информации од околните цркви и манастири, извести денес министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.