Мене ми е тоа глупава „фора“: Бајага рече што мисли за вовчето на свадбите во неговата песна

Српскиот рокер кажа и што мисли за феноменот - вовче на неговата песна „Мои другови“. И на концертите, и на повеќето свадби, на оваа песна луѓето формираат воз и така танцуваат. „Тоа е некоја глупава фора, мене тоа лично ме нервира. Затоа што таа песна е „двојка“, а има уште многу песни кои се во тој ритам“, рече Бајага.