Вознемирувачко видео: Жељко Бебек паднал на сцената, станал и повторно паднал! Пејачот веднаш се обратил на музичарите и побарал помош

Жељко Бебек доживеал незгода на еден од неговите концерти во Виена по повод одбележувањето на 50 години од неговата музичка кариера, па паднал на сред бината додека ја изведувал својата песна.