Според „Rolling Stone“ оваа серија е прогласена за најдобра на сите времиња

Магазинот „Rolling Stone“ ја ажурираше својата листа на најдобри серии на сите времиња, а култната драма „Сопранови“ повторно го зазеде првото место.