Како изгледа патување со воз што го има најубавиот поглед на светот?

Бергенската железница е највисоката железница во северна Европа. Се протега низ фасцинантните региони на југот на Норвешка, поврзувајќи го главниот град Осло со вториот по големина град Берген којшто се наоѓа на југозападот на земјата.