Центар татни, Стојменов повторно сам ја урива дивоградбата „Беко“

Центарот на Скопје трет ден татни од багер кој ги урива дивоизградените столбови на поранешниот хотел ТЦЦ „Плаза“ на местото на некогашната стоковна куќа „Беко“. Борислав Стојменов, инвеститор на објектот, вторпат сам го урива изграденото на местото на поранешната стоковна куќа.