Топ 10 одбројување: Асистенции кои ја одбележаа сезоната во Бундеслигата

Играчите од најквалитетната германска конкуренција имаа мајстории кои добија свое место, односно ова е Топ 10 листата на најкреативните, најдобрите асистенции кои оставија белег во минатата кампања.