Наместо торта, Лозано за роденден публиката ја чести со нова песна: Слушнете ја „Ме нервираш“

Денеска му е роденден на нашиот најпопуларен пејач Влатко Лозаноски, а по тој повод наместо роденедско парче торта, Лозано публиката ја чести со нова песна. Станува збор за летна песна со „заразен“ текст и мелодија, a нејзиниот наслов е краток и јасен: „Ме нервираш“.