Блиска средба со џин: Се сретнале со животно кое го одзема здивот

Китовите се величествени, џиновски животни кои од блиску може да делуваат застрашувачки, посебно кога излегуваат од водата на само неколку метри од луѓето. Некои храбри луѓе сепак одлучиле да им се доближат и да ги снимат, па благодарение на тоа имаме компликација во продолжение.