Играч на Коринтијанс ги понижуваше ривалите при резултат 4:0 во 90. минута, па доби лекција од бесните гости

При резултат 4:0 за Коринтијанс, офанзивецот Адсон реши да си поигрува и да ги понижува фудбалерите на Сантош со непотрбени провокативни дриблинзи во 90-та минута, па таквите потези донесоа само немир и мешаница на теренот. Адсон доби жесток удар од Анжело кој заработи жолт картон, но нервозни беа и останатите играчи на Сантош кои не ги прифатија добро потезите на противникот.