Велевска за геј парадата: „Не сакам моите деца да гледаат такви работи“

Скопје Прајд 2022 ќе се одржи на 25 јуни, во организација на Националната мрежа против хомофобија и трансфобија. Токму на оваа тема тимот на естрадниот магазин Бекстејџ ги праша дел од нашите јавни личности кој е нивниот став.