Апокалипса на пат: Прво „за влакно“ избегнал удар од гром, а потоа...

Гром го промашил „за влакно“, а потоа и срушено дрво. Невремињата во Орегон знаат да бидат навистина застрашувачки за возачите, погледнете во видеото!