Возач на „C8 Corvette“ „нурнал“ како подморница на поплавена улица во Мајами

Ова видео покажува како нова „Corvette C8“ сосема добро се снаоѓа на поплавените улици на Мајами. Автомобилот преминува низ водните препреки како мини подморница, иако не е јасно зошто некој би го изложил својот скапо платен автомобил на таков ризик.