Куче случајно го вклучило шпоретот, па запалило тава полна со масна храна - неколку минути подоцна...

Семејно куче предизвикало пожар во куќа во Канзас Сити откако ненамерно го вклучило шпоретот и запалило тава полна со остатоци од масна храна.