Хипер-автомобилот за кој никој не веруваше дека постои

Конечно е тука! Долгоочекуваниот хипер-автмобили за кој мислевте дека не постои - "Devel Sixteen". Првата продукција на автомобилот има "V8" мотор направен по наречка, со простор за "V16" во следната продукција. На приложеното видео, Алекс не носи низ направениот прогрес откако последен пат го видовме овој автомобил пред 4 години. Погледнете...