„Гледајте како душата им го напушта телото“: Доживеале урнебесни незгоди, а нивното разочарување е повеќе од очигледно

Во компилацијата која кружи на социјалните мрежи се собрани реакции на незгоди кои ги насмеаја гледачите, но не и несреќниците на кои им се случиле истите. Гледачите тврдат дека во нивните очи може да се види како „душата им го напушта телото“ од разочараност, што само е дополнителна забава за оние кои го гледале видеото.